Og hvor står jeg så...

Jeg er som de fleste af os vokset op i et forenings Danmark.

Et Danmark hvor vi står sammen om fællesskab og demokrati.

Hvor vi løfter i flok og hjælper, hvis der er brug for hjælp.

Helt af os selv - uden nogen spør’..

Men selvfølgelig også hvis vi blir spurgt.

 

Selvfølgelig skal der være plads til at udvikle sig enkeltvis og lade ambitioner og gode ideer trives. Men nettet, sikkerheden og fundamentet skal vi deles om at løfte, udbygge og bevare. 

 

Socialliberalisme gir vel mening i denne sammenhæng. Men hvor bundniveauet er, det har vi mange meninger om. Hvis vi betaler en stor del af vores løn i skat, så skal vi også have mulighed for at hjælpe og få hjælp, når vi trænger - og det kommer vi formentligt alle til på et tidspunkt.

Socialdemokratisme giver vel også mening i denne sammenhæng. Måske begge begreber i deres oprindelige forstand fungerer bedst i en hybrid - måske den findes allerede.


Verden er ikke sort og hvid - heldigvis er den i farver. Vi kan ikke være enige med alle om alt. Bestemt ikke! Men fokus må være på fællesnævneren og det at tale hinanden op.

Hvis grundværdierne i et projekt, en udvikling eller et nyt tiltag rimer på fællesskab, velfærd, åbenhed og ordentlighed, så er jeg tilbøjelig til at være meget nem at overtale til en god snak. 


Kontakt mig meget gerne for yderligere info eller input.

Se mine kontaktoplysninger herunder eller i menuen.

Se flere debatindlæg her (åbner nyt vindue).