Debatindlæg og artikler 


Herunder er en stak eksempler på debtaoplæg og artikler. Måske de kan bidrage yderligere til at skabe et billede. Ikke alt er med - det er blot eksempler. Der vil helt sikkert også komme flere til. Du kan også læse debatindlæggene som tekstfiler på min Facebookside, som du finder her.

Nederst har jeg forsøgt at forklare, hvorfor jeg mener at vores lokale mediehuse på tværs af landet er så vigtige for lokalområderne.

Det kan ikke understreges nok hvor vigtige vores lokale mediehuse, på tværs af Danmark, er for oplysningen og demokratiet i vores lokalsamfund.

Yderligere er tilgangen til de hyper lokale tiltag og nyheder en vigtig faktor for vores fællesskab og forståelse af hinandens virke – både i nærområdet og på tværs af lokalområderne. Det skaber synergi og fremmer vores interaktion med hinanden.

Jeg tror på at oplysning, aktiv deltagelse og engagement kan bidrage til vores fantastiske lokalsamfund.

Ligesom vi beboere, lokalråd og politikere er med til at støtte og sikre nærdemokrati og dialog, er avisen (både den store, den lille og den midt imellem..) en stor del af det at  sikre dialog og fælles synergier.


Link til Midtjyllands Avis.Herunder er nogle eksempler på artikler, fra min hånd, i Den Lokale Avis:

Andre links:

Kender du Liga Syd?

Jeg er medlem og bakker op om deres ideer, tanker og store arbejde.

Se mere