Bare lidt om mig


Når man skal finde et billede, som skal præsentere en, så skal man sikkert tænke sig om. Jeg aner ikke om det er godt eller skidt at smække et billede op hvor man vinterbader og efterfølgende siger Godt Nytår med en hjemmelavet snaps.

Men hey; Det er mig. Jeg elsker naturen. Jeg elsker Silkeborg, søerne, skovene, Indelukket, det kreative miljø, vores unikke beliggenhed, veteranbanen, naturstierne, vores sygehus, vores torv, vores bibliotek, de store frivillige kræfter, foreningerne, fællesskabet...og en god hjemmelavet snaps efter jeg har været i det kolde vand.


Man kan også diskutere om jeg burde vise mig som familiefaren, ægtemanden, i arbejdstøj eller i en anden sammenhæng. Men familien er da repræsenteret andet steds på siden - så er den ged ligesom barberet.


Fakta:


Jeg er i skrivende stund lokalråds formand i Virklund, bestyrelsesmedlem i Virklund Fritidscenter, tidligere næstformand i Virklund Boldklub, formand for Virklund byfest, initiativtager til Udviklingsgruppen og lokalskribent i Den Lokale Avis. Og så har jeg valgt at stille op til kommunalvalget 2021. Mere om det andet steds på siden (tryk her eller i menuen - åbner nyt vindue).


Jeg er født på fødselsstiftelsen i Århus i 1977, bor i Virklund, gift og velsignet med to døtre.

Jeg arbejder hos Jysk Fynske Medier. En mediekoncern der hver dag arbejder for lokalforankrede nyheder og understøttelse af vores oplysning og demokrati.


Mine forældre hedder Susanne og Manuel og bor idag i det gamle missionshus i Bryrup.

Min far er fra Portugal og kom til Danmark i midten af  1970´erne. Jeg er stolt af at han altid har bidraget til Danmark både via sit arbejde, men også som frivillig i mange regi. Og så er jeg stolt af at Danmark tog godt imod ham, da han kom hertil.

Min søster, Maria, bor i Funder sammen med sin datter Malou. Maria er frivillig i Stafet for Livet. Det gir´mening - absolut!

Min kone, Stina, arbejder ved ørelægerne på Torvet i Silkeborg. Ligesom hendes mor, Grethe, gjorde. Det er hun glad for og det giver hende energi og værdi at hjælpe folk i det regi.

Vi har været gift siden 2006 (1. april vel at mærke, så kan man altid bruge den..). Vi blev gift på Århus Rådhus, men valgte for et par år siden at blive viet af Jacob i Virklund Kirke. Det gav mening og vi fik fejret hverdagen og det vi har opbygget sammen so far.

Min, eller rettere vores, største bedrift er vores to døtre Anabela og Idalina. De er født i hhv. 2006 og 2010. De går begge i Virklund Skole, som jeg iøvrigt meget gerne vil rose i denne sammenhæng.

Begge døtre er ret aktive; Den ene med gymnastik, ridning og frivilligt engagement i Virklund Boldklub. Den anden i gymnastik og med børnekor i Virklund Kirke.

Man er stolt - selvfølgelig er man det.Kontakt

Luis da Silva Martins

Gunilslund 108

8600 Silkeborg

Tlf.: 20602290

Mail: luis@gunilslund.dk

Sociale medier

Email 

Copyright © All Rights Reserved